Stiri

Nicoleta Guta cauta o fata pentru baiatul ei !

Nicoleta Guta a plecat zilele trecute intr-o calatorie prin mai multe localitati unde urmeaza sa sustina concerte, pe post de sofer fiind chiar fiul ei, Gabi. Anul trecut, pustiul a suferit o operatie de micsorare a stomacului, pentru ca era obez. Incantata de noua silueta a lui Gabi, Nicoleta le-a ......citeste mai multe aici.


LIVE pe FACEBOOK pentru toata lumea. Cum poti transmite afli aici !

Mark Zuckerberg a fost LIVE pe FACEBOOK în aceasta seara, asa cum a promis cu doar câteva ore mai devreme, când a anuntat ca fiecare utilizator va putea, începând de astazi, sa transmita LIVE pe FACEBOOK, indiferent de locul unde se va afla în lume. De acum încolo,......citeste mai multe aici.


Cum ridici pe Youtube un clip Full HD inregistrat cu telefonul ?

Daca vrei s? ridici pe Youtube un clip video realizat cu telefonul, la calitate Full HD, vei vedea ca acesta va ajunge online la o calitate cu mult mai slab? decât cea original?. Pentru a rezolva problema, trebuie sa faci câteva setari simple, obligatoriu de pe un laptop sau un desktop.......citeste mai multe aici.


Citeste in articol ce s-a ales de dansatoarea lui Florin Salam !

Dacă în urmă cu ceva timp impresiona cu mișcările sale amețitoare la evenimentele maneliștilor, acum Daniela Stan, cunoscută drept dansatoarea lui Salam și-a schimbat radical stilul de viață. Fosta dansatoare, în vârstă de 20 ......citeste mai multe aici.


1